KOM 24/11 NAAR HET INFORMATIEMOMENT VAN KEMPENSTAETE GELDROP!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mogelijk is het u al opgevallen: de Rabobank heeft haar deuren aan de Korte Kerkstraat inmiddels gesloten. Per 1 december wordt de ontwikkelaar de nieuwe eigenaar van de locatie en daarmee kunnen de volgende stappen worden gezet. Zeker nu ook de overeenkomst met bouwbedrijf P. Van Hulst uit Duizel is getekend. U kunt dus binnenkort bouwhekken rondom het gebouw verwachten! De start van de verbouwing laat niet lang op zich wachten. De exacte datum van de start laten we u nog weten, maar dit zal binnen zeer afzienbare tijd zijn.

Informatiemoment op zaterdag 24 november op locatie nieuwe Rabobank

U bent zaterdag 24 november tussen 11 en 13u van harte welkom op de nieuwe locatie van de Rabobank van Geldrop voor een toelichting over de plannen van Kempenstaete. We zien u dan graag aan de Laan der Vier Heemskinderen 7 in Geldrop. (Let wel: dit is niet de locatie van Kempenstaete, maar de locatie van de nieuwe Rabobank in Geldrop). Naast onszelf zal er dan ook een hypotheekadviseur van de Rabobank aanwezig zijn voor het geval u nog vragen heeft over de financiering. Het betreft een vrije inloop.

Benieuwd naar beschikbaarheid en mogelijkheden?

Benieuwd welke appartementen beschikbaar zijn? Neem snel contact op en we lichten u alles over de beschikbaarheid en mogelijkheden toe. Er is namelijk zeer veel mogelijk! Samen met u als toekomstige bewoner(s) maken we van Kempenstaete een uniek project waar ieder zijn of haar eigen individuele wensen kan invullen. Wilt u bijvoorbeeld nog groter wonen dan nu is ingetekend? Loft-appartementen kunnen eventueel geschakeld worden. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Neem hiervoor contact op met Joost: 06-133 98 998. Meer informatie vindt u ook de website.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten